Europa Conference League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν υπάρχει κανένας που να μην έχει καταλάβει πόσο μεγάλο είναι αυτό το παιχνίδι»

Πλήρη επίγνωση της ιστορικής σημασίας του αγώνα με την Μπριζ έχουν όλοι στον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ ζει κι αναπνέει για τη ρεβάνς με την Μπριζ για τα προημιτελικά του Conference League (22:00), όπως τόνισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν υπάρχει κανένας που να μην έχει καταλάβει πόσο μεγάλο παιχνίδι είναι αυτό για την ιστορία του ΠΑΟΚ. Όλος ο οργανισμός το έχει αντιληφθεί και είναι αποφασισμένοι για την πρόκριση. Έχω καλό feeling, πιστεύω πως η ομάδα θα βρει τους χώρους και η έδρα θα παίξει ρόλο. Δεν ξέρω όμως αν κάποιοι παίκτες έχουν πτοηθεί από αυτή την ίωση. Ο αντίπαλος σίγουρα παίζεται, έχει πολύ σοβαρές απουσίες και ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει», τόνισε.

Όσο για την ενδεκάδα, είπε: «Νομίζω πως θα ξεκινήσει ο Μουργκ αντί του Κωνσταντέλια, μαζί με τον Ζίφκοβιτς και τον Τάισον. Ο Σαμάτα έχει προβάδισμα αντί του Μπράντον Τόμας και μένει να δούμε ποιους θα επιλέξει στο κέντρο και στη θέση του δεξιού μπακ, όπου υπάρχουν ο Βιεϊρίνια και ο Ότο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x